FAQ

Vissnar rosorna/ hur lång levnadstid har de?

De har genomgått en omfattande process innan de pläterats och vissnar inte. De bringar alltså glädje till mottagaren under obegränsad tid.

Måste jag vara medlem i PayPal för att handla?

Nej, det behöver du inte. Du väljer bara att gå vidare utan att använda dig av ett redan befintligt Paypal konto eller nyregistrering av ett sådant.

Levererar ni direkt till mottagaren?

Vi skickar en aviseringen till den adress som angivits.

Vad erbjuder ni för betalningsalternativ? Kan jag beställa mot faktura?

I dagsläget erbjuder vi kortbetalning genom Paypal. Paypal är ett säkert och smidigt sätt att genomföra sin betalning på och de agerar tredje part i transaktionen så att du som kund inte behöver lämna ut några kort- och/eller bankuppgifter till oss. Vi ser din inkomna betalning direkt och kan då genast behandla din order. Känner du dig osäker och vill läsa mer om Paypal som betalningsalternativ kan du göra det här. Observera att du INTE behöver skaffa dig ett Paypal konto för att genomföra din betalning.

Vi kan även ordna så du kan göra din betalning genom en banköverföring till vårt konto; kontakta oss för information om detta. Leveransen av din beställning tar lite längre tid med alternativet banköverföring eftersom vi inte behandlar din order förrän betalningen är oss tillhanda. Det vanligaste är dock att våra kunder betalar genom Paypal.

Är rosorna lika sköra/ömtåliga som en vanlig färsk ros?

Nej, det är de inte men de bör ändå hanteras med stor försiktighet.

Är rosorna lite mjuka som en färsk ros?

Nej, de är stela i sin form efter pläteringen.

STARTSIDA             24K GULDROSOR               OM FLORAL DESIGN                 KONTAKT                     FAQ                    LEVERANSVILLKOR
COPYRIGHT EC DESIGN 2013-

Till den som är guld värd

EC Design Blogg

 

UPPDATERAD 2013-02-17

ORG.NR 556829-6999

 

 

 

 

INFO@FLORALDESIGN.SE

 

 

+46 706526529